Ik ben zo dankbaar

Ik ben zo dankbaar

Maar soms ben ik het ook zo zat.
Het is natuurlijk niet één conflict maar er zitten meerdere aspecten in mij en ook in jou die geheeld mogen worden.

En helen is niet je hand erop leggen een toverspreuk uitspreken en het is klaar. Nee, healen is werken, werken aan dingen die je meemaakte en healen van dingen die je familie meemaakte.

Zelf zit ik al enige tijd in een conflict met mezelf over iets wat in mijn familie zit. Niet van mij, maar wel heel erg aan de oppervlakte. Ik kan voelen dat het niet van mij is en dat het opgeruimd mag worden. Het is hardnekkig, het komt terug en er is veel emotie. Een emotie waar ik tegen vecht en waar ik maar niet in kan zakken. Adem in en uit…

Ik ben dankbaar, ik kijk om me heen. Ik ben dankbaar. De tranen stromen over mijn wangen. Ik ontvang deze emotie met een beetje weerstand. Maar ik laat het komen, het is in mij en het mag eruit.

En elke keer weer ben ik dankbaar…
Het is precies goed zo!