Intentie van de week: Tijd voor jezelf

Mijn weken met 2 kids vliegen voorbij. Om mezelf met beide benen op de grond te houden, bewuster te zijn van tijd, mezelf en het leven deel ik elke week de intentie die ik zet voor die week. Hiermee hoop ik ook een stukje bewustwording bij jou te creëeren.

Aankomende week is een drukke week. Echt een eerste drukke week na mijn bevalling. We dansen deze paar weken 2x per week om weer een beetje “bij” te komen, doen een proefles PeuterDans en ik heb 2 ontspanningsmassages. Deze week begint muziek “curcus” van Noé. Ik stuurde dit weekend een nieuwsbrief waar ik overweldigend veel reacties op kreeg, waar ik nog niet iedereen heb kunnen beantwoorden. Druk druk druk, zo voelt het vooral omdat het zo divers is en ik zoveel afspraken deze week niet kon plannen. Een soort volgepland. Deze weken moet ik niet te vaak hebben of heel goed voor mezelf zorgen.

Ik merk dat ik vaker kies voor met mijn gezin zijn of praktische zaken.
Deze week neem ik tijd voor mezelf. Om bij te komen van alle nieuwe drukken en bij mezelf te blijven.

Hoe neem jij tijd voor jezelf?

#focus #intentievandeweek #liefdevoormezelf #inspiratie