Intentie van de week: Echt genieten!

Mijn weken met 2 kids vliegen voorbij. Om mezelf met beide benen op de grond te houden, bewuster te zijn van tijd, mezelf en het leven deel ik elke week de intentie die ik zet voor die week. Hiermee hoop ik ook een stukje bewustwording bij jou te creëeren.

Ja men, hoor ik je denken, dat is makkelijk, je bent op vakantie. Maar is dat wel zo?

De eerste dagen van de vakantie ben ik altijd nog aan het bijkomen van het inpak en uitpak geweld en moet ik echt even aankomen. En nu verhuizen we ook nog halverwege de vakantie.

Je bent uiteindelijk zo bezig met het fijn hebben en genieten dat je niet ECHT geniet, maar meer aan het zorgen bent.

Mijn intentie voor deze week is echt genieten, zonder voorwaarde zonder allerlei moeten maar echt in het hier en nu genieten.

Waar geniet jij van? Doe je mee?