Intentie van de week:

Mijn weken met 2 kids vliegen voorbij. Om mezelf met beide benen op de grond te houden, bewuster te zijn van tijd, mezelf en het leven deel ik elke week de intentie die ik zet voor die week. Hiermee hoop ik ook een stukje bewustwording bij jou te creëeren.

Alweer men? Serieus?
Voor de derde keer kies ik dezelfde intentie voor de week.

Eerst is er een kritische stem in mij die mij verteld dat dat dus echt niet kan. Gelukkig is deze kritische stem minder hard dan de stem die mij herinnert aan het feit dat ik het voor mezelf deed. Ik ging deze intenties voor mezelf zetten.

Oh en note to myself; ik doe echt alleen nog maar dingen die ik leuk vind en die helemaal goed voelen.

Dat geeft zo’n enorme rust.

Ik weet waar de kritische stem ineens weer vandaan kwam.
Via insta kreeg ik de afgelopen tijd 2 reacties, beide gingen over de manier waarin ik in het leven sta.

“Kun je even duidelijk zijn in wat je nu gaat doen want ik vind het heel lastig dat ik niet weet wat ik nu moet doen, een nieuwe masseur zoeken of kan ik bij jou terecht.”

“Waarom deel je zoveel kwetsbare en intieme dingen?”

Daar heb ik beide voor bedankt want beide opmerkingen brachten mij weer dichterbij mezelf en lieten mij voelen de juiste richting op te gaan: zwemmen in de zee van het niet weten, ik blijf er nog even (ookal ind ik dat heel eng) én ik deel omdat ik gewoon een mens ben met een eigen verhaal en wil laten weten dat niks taboe zou mogen zijn en alles open bespreekbaar is. En dat daar dan ook weer gevoelens bij komen kijken.
Practice what you preach.

Dat brengt mij opnieuw bij de intentie die ik inmiddels dus al twee weken volg en waarmee ik nu voor de derde keer mijn week mee inga.
Omdat als ik gewoon de flow volg ik goed bij mezelf kan blijven. Mijn eigen flow volgen is lastig met 2 kleine eigen willetjes naast me, dus ik oefen nog even door.

Welke intentie zet jij voor deze week?