Intentie van de week:

Mijn weken met 2 kids vliegen voorbij. Om mezelf met beide benen op de grond te houden, bewuster te zijn van tijd, mezelf en het leven deel ik elke week de intentie die ik zet voor die week. Hiermee hoop ik ook een stukje bewustwording bij jou te creëeren.

Deze week heb ik een week met behoorlijk wat spannende dingen op het programma. En als ik spannende dingen ga doen schiet mijn energielevel omhoog, ga ik aan op vooral doen en leef ik niet meer zo goed in het nu. Maar in standje “wat moet er allemaal gebeuren” en standje “oh jee kan ik dit eigenlijk wel”

Ik schiet in de serieuze stand, ik wil alles 100% doen (of ja eigenlijk liever ietsje veel meer) en doe er alles voor mijn doelen te bereiken. Van spannende dingen sla ik vaak dicht en daarom schiet ik in de overlevingsstand om alles gedaan te krijgen.

En weet je? Dat ben ik deze week eens van plan anders te doen. Normaal gesproken kies ik één intentie. Deze keer vroeg ik mij af, wat heb ik nu eigenlijk nodig?

Er kwam direct iets omhoog, iets waar ik vaak tekort schiet als ik hoog in mijn energie zit, waar ik merk dat ik juist meer behoefte aan heb maar wat ik mezelf op één of andere reden nooit genoeg gun in zo’n week;
Slaap en rust. Dus mijn intentie van deze week gaat over slaap. Ik ga dat mezelf gunnen (zover als dat mogelijk is met 2 kleine mensjes in je huis.

Maar ik wil mezelf ook uitdagen. Doordat ik mij helemaal geef en alles perfect wil doen, word ik een soort serieuze gefocuste ja eeeh hoe zullen we het noemen; ongezellige vrouw.
En dat is daarom mijn tweede intentie van deze week; maak eens freak’in lol, heb plezier, laat los en wees blij. Trap een lolletje, doe gek en speel. Dus dat.

Ik heb zo’n zin in deze week!Joehoeee….Slapen en losmaken. Klinkt gewoon alsof ik het leuke gedeelte van mijn pubertijd over ga doen!

#bewustwording#intentievandeweek#selfcare#zelfzorg#slapen#lolmaken