Intentie van de week: Herfstkindje

Mijn weken met 2 kids vliegen voorbij. Om mezelf met beide benen op de grond te houden, bewuster te zijn van tijd, mezelf en het leven deel ik elke week de intentie die ik zet voor die week. Hiermee hoop ik ook een stukje bewustwording bij jou te creëeren.

Deze herfst besef ik me eigenlijk voor het eerst dat ik echt een herfstkind ben. Al mijn hele leven word er rond mijn verjaardag iets over gezegd of als ik benoem wanneer ik jarig ben hoor ik vaak de zin een herfstmeisje dus.

Ik verzet mij daar hevig tegen. Niet alleen tegen dat in mezelf trouwens.
Maar ik hou van de warmte en de zon.

Vandaag liep ik met mijn hoofd in het zonnetje met een herfstjas. De zon schijnt door alle mooie gekleurde blaadjes. En na een fikse hersftbui, zijn mijn wangen rood van de kou.

Binnen zoeken we de warmte op, van elkaar, van het huis en van een kopje thee. Een kruikje en lekker knutselen en knuffelen. Ik vind dit seizoen heerlijk, afscheid nemen van de zomer, rustig naar binnen kerend en mega sfeervol. Plassen stampen en de zon op je bol. Ik snap het ineens; Het herfst seizoen is er een van overgave…en daar word ik dus steeds beter in…(en ga er ook wel lekker op eigenlijk)

Wat is jou favoriete seizoen en is dat ook het seizoen waarin je werd geboren?

#intentievandeweek#inmijnnatuurzijn