Intentie van de week: Jaahaaa ik ga meeeeee (met de flow)

Mijn weken met 2 kids vliegen voorbij. Om mezelf met beide benen op de grond te houden, bewuster te zijn van tijd, mezelf en het leven deel ik elke week de intentie die ik zet voor die week. Hiermee hoop ik ook een stukje bewustwording bij jou te creëeren.

Ik loop achter de feiten aan te hobbelen. Er “moet” van alles gebeuren maar er komt ook van alles tussen. We kwamen terug van vakantie, wederom ziek. En zoals je weet zeg ik dan; dat is niet voor niks.

Vanochtend betrapte ik mezelf, ik was echt in gevecht met mijn eigenste ik. Eindelijk na een week vakantie even de oudste naar oma. “Zo nu kan ik lekker even achterstallig onderhoud wegwerken en mijn to-do puntjes afwerken. En misschien zelfs een beetje werken.”

Maar daar dacht Ni-lou anders over.
Uiteindelijk plofte ik op bed en volgde wat zij wilde.

Ik bond haar uiteindelijk in en ben gaan wandelen. Even weg uit de energie en dat hielp. Ik heb soms van die fases dat ik tegen de stroom in zwem. Onbewust. Ongewild. Maar zeker met een reden. En dan voel ik ineens weer; dat kost me echt teveel energie. Ik heb zin om te deinen op de golven, mij te laten meenemen door de stroming. Ik ga mee met de flow.

Een aantal jaar geleden zat ik een korte periode in een klooster in stilte. Ik genoot van de rust en de stilte. Maar toen kwam ik eveneens in gevecht met mezelf en mijn energie. Ik zwom ook tegen de stroming in.
Een zuster zag die worsteling en ze zei; “Laat je maar leiden door het ritme van de dag.”

Precies dat is mijn intentie. Mij laten varen op de flow. Dat geeft rust en ook meer liefde trouwens.
Ook dit bericht komt veel later dan gepland maar het is zoals het komt en het is precies op tijd.

😉

#intentievandeweek#ritmevandedag#flow#liefdevoorjezelf#drukkeleven