Intentie van de week: Verwikkelt

Mijn weken met 2 kids vliegen voorbij. Om mezelf met beide benen op de grond te houden, bewuster te zijn van tijd, mezelf en het leven deel ik elke week de intentie die ik zet voor die week. Hiermee hoop ik ook een stukje bewustwording bij jou te creëeren.

Ik ben belandt bij een van de moeilijkste thema’s in mijn leven. Een stukje uit mijn kern waar ik doorheen moet bijten, wil bijten, waarin ik energie moet steken, los mag laten en het onder ogen mag zien.

Intense pijn en hevig verdriet. Ik voel het en ik adem nog. Ik laat het toe en kan het het aan.

Ineens voelde ik vandaag tijdens het zwemmen met de meisjes dat ik lol nodig heb, plezier wil maken en gek wil doen. Niet om het niet te voelen maar om het juist te voelen. Evenwicht te bewaren en lief te zijn voor mijn kleine meisje in mij.

Wat kan jij doen om lief te zijn tegen dat kleine mensje in jou?