Niet weten

Vorig jaar besloot ik te stoppen.
Voorlopig. Mezelf een jaar van rust te gunnen. Gewoon met mijn gezin en met mezelf. Te ontdekken.
De wereld te zien als een speeltuin en het universum haar werk te laten doen.

Alles was ik maak en doe, doe ik vooral voor mezelf. Omdat ik er op aanga, mijn vuurtje ervan gaat branden en ik er blij van wordt.

De afgelopen week kondigde ik aan proefsessies te gaan doen en zo af en toe ontspanningsmassages te gaan geven…een aantal data volgde.

Ik kreeg echt letterlijk tientallen berichtjes over dat mensen willen boeken, de prijs te hoog vinden of juist heel passend, wat ik dan ga doen en of ik ook abonnementen verkoop…

Ik kreeg het ineens Spaans benauwd, moet ik het al weten voor ik iets doe? Moet ik nu….?

Nee!Ik weet het nog niet, en dat is mijn uitdaging want dat is niet mijn favoriete plek. Maar ik wil mezelf uitdagen: ik weet het niet.

Voor nu plande ik wat ontspannings massages en ben ik bezig met wat data voor wat proefmassages om te ontdekken welke kant ik op wil. Ook heb ik een retreat gepland samen met Kyra. Bouw ik aan wat offline workshops, ga ik een vrouwengroep starten en doe ik de catering bij de opening van de kleine Ka. Oh en….
Ben ik lekker een mama en vrouw die zin heeft in de zomer, wroeten in de tuin, spelen in de zandbak en biertjes op het terras.

Heerlijk om even te zeggen; Alles is nog open…en wat ik ga doen? Ik weet het niet.

Weet jij het wel eens even niet en kun je daar dan ook in zijn?