Wissen of behouden?

Een tijdje geleden zat ik in de opleiding voor tantra.
We hadden het toen over wat er allemaal opgeslagen zit in je yoni. Je vayayyay, je vulva.
Echt ontzettend veel. En eerlijk gezegd bleek dat ook uit de antwoorden die ik gisteren kreeg op de stories met de vraag, hoe is het met je vulva.
Ze wilde praten…niet letterlijk natuurlijk maar figuurlijk. Ze wil meepraten.

“Ik zou willen dat ik tot aan nu of nou ja een paar jaar geleden alles kon wissen, gewoon deleten en vanaf hier verdergaan.” zei een klant die in tranen tegenover mij zat.

Ik hoorde haar en reflecteerde: had ik dit zelfde gevoel ook wel eens? En wat zou er gebeuren als we nu alles zouden wissen?

“Waarom, vroeg ik haar, waarom zou je het willen wissen? Waarom kan je niet vanaf hier verdergaan? Zo kun je nog leren van je lichaam, kan je haar gebruiken als een kompas en mag je naar haar luisteren, luisteren naar wat zij leerde.

Samen ontdekte we haar lichaam en onderzochte wat er allemaal voor schatten in haar lichaam te vinden waren. En elke ontdekking werd leuk, fijn en gaf ons nieuwe informatie. Ze genoot intens van deze reis.

Gisteren kreeg ik een appje van haar: “Men, weet je nog dat ik dat zei over het willen wissen? Dat neem je terug. Ik vaar erop, het geeft me antwoorden.”

*Ik deel deze info met toestemming van mijn klant

#lichaamsgewust#energetisch#wissenisnietnodig#vanjeverledenlleerje