Verbindende vrouwencirkel

Onder de tekst vind je nog een video…

Vrouwen komen al eeuwenlang bij elkaar, om bewust te zijn van hun cyclus, om te verbinden rondom de maan met zichzelf en elkaar. En elkaar te versterken. Helaas zijn we dit steeds minder gaan doen en raken we steeds verder verwijderd van onszelf en elkaar. Van onze vrouwelijkheid en van onze ware ik, de essentie van wie jij bent. Maar gelukkig komt de behoefte er steeds meer en daarom bedacht ik het volgende.

“Mandí ik wil graag een vrouwencirkel ontdekken maar er een zoeken is een stap te ver”
“Ik vind een vrouwencirkel een enorm mooie manier om te verbinden met vrouwen maar vind het ook heel spannend”
“Vrouwencirkels vind ik zo zweverig”
“Elke maand naar een vrouwencirkel, ik weet niet of ik dat zo snel zou doen maar ervaren hoe is het is met een aantal vrouwen lijkt me heerlijk!”

Zo maar een aantal opmerkingen die de afgelopen tijd voorbij kwamen als ik vertelde over de vrouwencirkel waar ik in zit (zie momenteel vol zit) en/of wanneer ik opperde eens meer samen te zijn met vrouwen, om de vrouwelijke energie eens wat meer te laten stromen.

Vanuit deze wens, begin ik een gesloten vrouwencirkel. Het traject van een cirkel proeven, voelen en ervaren in een afgebakende tijd en ruimte. We komen vijf keer samen met minimaal 4 vrouwen (max.6) in een cirkel om te ervaren hoe het is om met vrouwen te zijn, vrouw te zijn, elkaar te spiegelen en te voelen wat een enorme kracht er zit in ons vrouwen.

We komen samen op een fijne geborgen en liefdevolle plek in de natuur om vanuit stilte en verbinding in rust en vertrouwen te stappen. Om jezelf in de ander te zien, om te zien wat er in jou leeft om echt even naar jezelf te kijken. Met een programma met onvoorwaardelijke delen (sharen zonder te zoeken naar antwoorden of te reageren op elkaar) en lichaamsgerichte oefeningen zoeken we naar verbinding vanuit jezelf met de ander. We creëren een veilige plek om helemaal te zijn, zonder dat er iets moet.

Je mag jezelf zijn, zonder verwachtingen, komen zoals je bent.

Vaste onderdelen

– Onvoorwaardelijk delen
– (Korte) Lichaamsgerichte oefening en/of meditatie
– We doen we hier een wat langere oefening en/of er is ruimte om te voelen welke behoefte er is.


Waarom dit echt een goed idee is?

  • Deze vrouwencirkel bied je de gelegenheid om je volledig kwetsbaar op te stellen, zonder zweverig te worden.
  • Om op jezelf en anderen te reflecteren en daarvan te leren, in een afgebakende ruimte en tijd.
  • Een stukje “therapie”, vriendschap en sisterhood in één. Je voelt je minder alleen in de uitdagingen in het leven.
  • We verbinden in liefde, vertrouwen en zonder oordeel. Iets wat we nog maar weinig toepassen in onze huidige maatschappij.
  • Geeft je een boost in liefde en je vrouwelijkheid
  • Geeft inzichten en het helpt je te zien (en wie weet raak je geinspireerd) hoe andere vrouwen omgaan met het leven.
  • En zorgt voor de verbinding met jezelf. Ook buiten de vrouwencirkel blijft de energie van de vrouwen om je heen voelbaar. Je voelt je krachtiger, gesteund en gedragen door die energie.

Investering in tijd? We komen 5 keer 2,5 uur bij elkaar.
Waar? Een locatie in Leusden
Wanneer ochtend? Woensdag 11 en 25 januari, 8 en 15 februari en 8 maart 9:15 – 11:45 uur
(Gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen, min 3 max 6 vrouwen)
Wanneer avond? Woensdag 18 januari, 1 en 15 februari en 1 en 15 maart (Gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen, min 3 max 6 vrouwen)
Investering in geld? Dit is een introductieprijs omdat ik dit voor het eerst aanbied.
en hierin heb je 2 keuzes: Ochtend en avond & met of zonder sessie (in te zetten tot 3 maanden na start cirkel op beschikbaarheid)

Bij voldoende aanmeldingen zal de cirkel doorgaan. Aanmelden kan door mij een whatsapp te sturen met je de voorkeur voor avond of ochtend, volledige naam, telefoonnummer en e-mailadres. Ik stuur je dan een betaalverzoek bij voldoende aanmeldingen.

Investering